Romige Quinoa met Tofu en Paddenstoelen
Een makkelijk receptje voor dagen zonder vlees!

Voorbereiding
5 minuten
Bereiding
35 minuten
Aantal personen
Ingrediënten
300 g paddenstoelenmix
200 g quinoa
200 ml of een half blik kokosmelk
100 ml water
200g tofu; in kleine gelijke blokjes
1 eetlepel olijfolie
kurkuma
paprika poeder
tijm
rozemarijn (of Provençaalse kruiden)
currykruiden
Hoe
Stap 1
Spoel de quinoa en doe hem met de kokosmelk en het water in een pot en breng op een hoog vuur aan de kook. Wanneer het water kookt, zet op een laag vuur en laat nog 10 minuten doorkoken. Voeg de paddenstoelen toe en laat nog 5 minuten verder koken. Zet het vuur af en laat de quinoa 5 minuten rusten.
Stap 2
Verhit de olie in een pan en voeg de tofu toe. Kruid met kurkuma, paprikapoeder, tijm, rozemarijn en currykruiden. Roerbak de tofu gedurende 5 minuten op een middelhoog vuur.
Stap 3
Serveer de quinoa en paddenstoelen met de kruidige tofu. Smakelijk!