Frambozenpannenkoekjes

Voorbereiding

5 minuten

Bereiding

30 minuten

Aantal personen

voor 2 personen

Ingrediënten

Pannenkoekjes:

  • 100 g havermout

  • 100 ml (plantaardige) melk

  • 125 g (plantaardige) yoghurt

  • 2 eetlepels volkoren bloem

  • 1 banaan

  • 1 ei

  • 1 kl kaneel of speculooskruiden

  • 1 eetlepel olijfolie

  • frambozen

Zoete tahinisaus:

  • 2 kl tahini

  • 1 kl honing of agavesiroop

  • (plantaardige) melk

  • Kaneel

Hoe

Stap1

Mix alle ingrediënten voor de pannenkoekjes behalve de olijfolie en frambozen door elkaar. Blijf doormixen tot je een vrij glad beslag krijgt. Voeg nu stukjes framboos toe en meng ze door het beslag.


Stap2

Verhit een beetje olijfolie in een pan. Wanneer de olie warm is zet je het vuur wat lager.


Stap3

Bak de pannenkoekjes één voor één. Draai de pannenkoekjes om wanneer de bovenkant van je pannenkoekje er droog uitziet.


Stap4

Maak terwijl je wacht de zoete tahinisaus door alle ingrediënten door elkaar te mengen. Voeg net zo veel melk toe tot je de gewenste dikte hebt.


Stap5

Stapel de pannenkoekjes en voeg je gewenste toppings toe.


Stap6

Smakelijk!

Tips

  • De pannenkoekjes blijven vrij dik. Wil je dat de bovenkant sneller droog is? Zet dan even een deksel op je pan.

  • Je kan de frambozen ook vervangen door ander fruit zoals blauwe besjes, braambessen, stukjes appel…