Groep van verschillende vrouwen

TRAJECTBEGELEIDING ROND INTUÏTIEF EN EMOTIONEEL ETEN

Elk lichaam is mooi

Je hoeft niet van het ene dieet naar het andere te gaan.

Je hoeft niet van het ene dieet naar het andere te gaan. Je hoeft je niet schuldig te voelen om wat of hoeveel je eet. Je hoeft je eigenwaarde niet te laten afhangen van een getal op de weegschaal. Je hoeft niet constant aan eten te denken.

Er is een andere manier om naar gezondheid en voeding te kijken! Ik wil je helpen om weer te luisteren naar je lichaam en ervoor te zorgen dat jij je gelukkig voelt bij je levensstijl.

Vanuit mijn eigen ervaring en alle kennis die ik heb verzameld rond intuïtief eten, emotioneel eten en omgaan met eetbuien heb ik 3 trajecten uitgewerkt. Gedurende 4 maanden begeleid ik jou naar een nieuwe mindset over eten, je relatie met je lichaam en alles daartussen.

Als diëtiste ben ik erkend door het RIZIV wat jou het recht geeft op een gedeeltelijke terugbetaling van begeleiding bij mij. De voorwaarden en de terugbetaling zijn bij elke mutualiteit anders. Kijk dit dus zeker even na!

VROUW9.png

Starten met intuïtief eten

Switchen van het ene naar het andere dieet, gewicht verliezen om vervolgens weer bij te komen, gezond eten niet kunnen volhouden, constant calorieën tellen, … Herkenbaar? Dan is het traject ‘Starten met intuïtief eten’ iets voor jou.

VROUW7.png

Emotioneel eten

Je mist wilskracht, je eet om moeilijke emoties te onderdrukken, om jezelf te troosten of om tot rust te kunnen komen, je voelt je geregeld schuldig om wat je hebt gegeten, … Het traject ‘Emotioneel eten’ helpt je je relatie met eten te verbeteren.

VROUW8.png

Eetbuien

Jezelf uithongeren om later te snakken naar suikers en/of vetten, overdag jezelf eten ontzeggen om ‘s avonds voor tv neer te ploffen en te grijpen naar chips en andere snacks, … Worstel je met eetbuien? Dan kan dit traject je helpen.

Anders gaan denken over eten, luisteren naar je lichaam en je happy voelen bij je levensstijl?

Contacteer mij voor een gratis intakegesprek.